tiistai 12. lokakuuta 2010

Auki on!

Ensimmäinen arkipäivä ravintolassa takana ja paperihommien teon lomassa käydään täällä  Perämeren säässäkin. Ette muuten usko, sisämaan asukkaat, miten voi tuuli olla purevaa. Pukeutumalla oikein, se ei haittaa mutta on todellakin erilaista kuin keskimaassa (Huom/obs. kirjoitettu pienellä). Jos, vaikka takapihalla takin avaisi, lentäisi Maija Poppasen tavoin uusiin seikkailuihin. Meri- ja maatuuli on nyt jotenkin sekaisin ja pohjoisesta tuulee noin 29-32m/sek puuskissa. Räntää vaakatasossa ja osa pihasta on jo valkeana, ei siis sula heti maahan osuessaan. No sitten asiaan.

Hyvässä välivaiheessa ollaan ja tukikohtabaari on siis avattu. Viikonloppuna oli jopa pakko käännyttää ihmisiä ovelta pois, kun oli niin täyttä baarissa. Nolotti, kun eihän tämmmöistä tapahdu Hailuodossa normisti. Avajaispäivänä vain. Häiritsevästi käyttäytyviä tai humalaisia henkilöitä nolla!!! Artisti, Olavi Goblin loi käsin kosketeltavaa tunnelmaa. Yhteys yleisöön oli kuin juurella ja sienien rihmastolla - symbioosi. Voin suositella tätä artistia! Koskettava tulkintaa omista sävellyksistä.

Tässä alla kuvia uudesta matkailukohteesta Hailuodossa, josta voit lähteä täysin vatsoin  luontoretkelle ohjeistettuna ja omatoimisesti jo nyt tai oppaan kanssa viimeistään vuodenvaihteen jälkeen. Toisaalta, monikaan ei ole halunnut lähteä Haikusta mihinkään, kun fiilis on jo niin hyvä ja haikuja pukkaa, vaikka istuskelee vaan. Kannustamme silti kiertämään muutaman kohteen ja palaamaan meille sopimuksen mukaan tai muille saaren elämys-, ravitsemus- ja majoituspalveluja tarjoavien yrityksien tiloihin.

Haiku Facebookissa:

http://www.facebook.com/?sk=ff&ap=1#!/group.php?gid=136764706369752

Tässä myös kuvia uudesta ravintolasta: Asiakkaat ovat pitäneet ja kehuneet!

"Kun astui ovesta, tuli kuin toiseen maailmaan - ei tämmöistä ole Hailuodossa koskaan ollut, eikä oikein osaa sijoittaa näkemäänsä mihinkään. Tunnelmaa jo päiväsaikaan."

"Tulee mieleen tarina Narniasta, kun astuu komeron ovesta sisään on ihan eri maailmassa ja ajantaju katoaa.."

Kiva kuulla , kiitos palautteen antajille.. saimme myös haikuja kopallisen, voittajahaiku päätetään pian.





Olohuoneesta ikkuna baariin.

Olisi INNO ihmeissään, jos tietäsi...

Pienessä tilassa on tunnelmaa. Taka-alalla olohuone.

Paneelikeskutelu, stand up, runon lausuntaa tai ihn mitä vaan sopii toivoa. Me järjestämme.
eel





Haiku toivottaa hyvää yötä, god natt!

1 kommentti:

  1. Onnea sinne Haikuun!

    Voisin tulla pyöräyttämään joskus sinne ravinnerikkaat smoothiet ja raakasuklaat...jos tässä eläkeläinen vaan mitenkään ehtii !!

    Mahtavaa kun oli hieno aloitus..

    VastaaPoista