torstai 15. heinäkuuta 2010

Kukko kiekuu käskystä

Tänään alkaa uusi aikakausi Perämeren säässä. Välillä on toisaan  ollut vaikeuksia tiivistää tarinaa FB:n sallimaan tilaan. Se on nyt sitten historiaa. Laajempi Perämeren sää julkaistaan samaan malliin päivittäin tai aina, kun siihen on mahdollisuus tässä blogissa. Kevyempi versio jatkaa edelleen feispuukissa.

Oikeasti olen odotellut tätä hetkeä jo vuosi sitten tänne saareen muuttaessa. Halusin kuitenkin säästellä ja kehitellä asiaa tovin. Lisäksi tästä eteenpäin on enemmän kerrottavaa ja näytettävää, koska en ramppaa maailmalla niin paljoa. Edessä on uuden puodin rakentaminen ja tuotteiden valmistus sekä tietenkin avajaiset. Myös matkaraportit mantereelle jatkuvat edelleen, vaikka jotenkin täältä ei haluaisi poistua ollenkaan.

Luvassa on myös erilaisia uusia vakiosettejä, jotka toistuvat ja kehittyvät matkan varrella. Edelleen seikkaillaan Calypsolla ja tavataan myös metsän eläimiä. Koirat, Nirppu ja Papu hämmentävät muutakin kuin ruokakuppiaan ja toivottavasti Noki-kukkokin saa naisia kaverikseen pian. Tulossa on myös rakennusprojekteihin amatöörinäkökulmaa ja vinkkejä tosielämästä. Puutarhan tekoa ja kalan perkausta, sellaista saaren elämää ja luonnon antimia. Puodin uutuustuotteita esitellään täällä aina ensimmäiseksi. Tulossa onkin pian koruja kaulaan ja ranteeseen.

Kovin on täälläkin helteistä ja kuumaa, kun ainoa vilvoitus tulee tuulisähköllä toimivasta pöytätuulettimesta. Jokseenkin hidasta ollut liikehdintä ja vaatimatonta fyysisen työn saavutukset. Kannoin sirkkelin kuitenkin jo pihaan, kaiken varulta. Aina sitä jotain...

Tänään sain Noki-kukon kiekumaan käskystä ja tässä olisi video siitä, jos ei prkl bittiavaruus sitä ois vieny, no löytyi se sittenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti