perjantai 23. heinäkuuta 2010

Mistä maito tulee?

Lomalla ollaan. Välillä ihan pihallakin. Oikeastaan mieluummin enemmän kuin vähemmän. Ystäviä saapui kylään etelästä ja taas on kierretty saaren luontoa tukka tuulessa hulmuten. On vietetty leppoisaa eloa ja välillä vähän käsiäkin heiluttaen. Nyt on kyllä koettu jokasään keliä.




Saaren sisäosissa paistoi tulikuuma aurinko eikä tuuli riittänyt jäähdytykseksi. Lähdimme vilvoittelemaan merenrantaan. Koirien ulkoilutus rannalla on niin kätevää, kun siellä on enimmäkseen keskenään ja elukat voivat juosta vapaana. Jälleen kerran rannassa tuuli sen verran lujaa, että hennompia piti pitää narulla kiinni. Yksi ui meressä ensimmäistä kertaa elämässään ja toinen ei kastanut edes varvastakaan veteen, kun on kuulemma kalat pissinyt sinne. Talsimme dyynien kasveja katsellen usvan leijuessa meren yllä horisontin hävittäen. Ihan hyvä Trippi!


Nirppu saa aina huomiota osakseen ja tutustuukin reippaasti uusiin ystäviin koosta ja rodusta riippumatta. Tässä hämmennys on ilmeisen molemminpuolinen. Nyt Nirppukin tietää mistä maito tulee. Valiolta! (kuvassa toinen oikealta)



Pation semi-valmistujaisia vietettiin keskiviikkona mukavassa seurassa grillaten ja sadekuuroja välillä väistellen. Ihan normaalit ruokajuomat maisteltiin myös. Tilaisuuden piti jo olla lopullinen valmistujaisjuhla, mutta nälkä kasvaa syödessä ja vielä rakennetaan lisäksi kaide sekä valokate taakse kiertävälle osalle terassia. Lasitus saattaa jäädä tulevaisuuden projektiksi. Finaalibileet pidetään kuitenkin vielä tänä kesänä. Seikka on saletti.




Metsässä löytyy jo mustikkaa ja jopa ensimmäisiä syksyn merkkejäkin on havaittavissa. No, väriloistoa saadaan varmaan vielä hetken odotella ja sitten taas päästään kokemaan aitoa ruskaa pakkasessa.



Ulkoistimme itseämme luontoon sen verran paljon, että koirista on nyt veto täysin poissa ja ihmisetkin aika hyytelönä. Toiset ottivat rennommin kuin toiset. Nirppu taas vetäs jokerin pakasta. Hyvää yötä tai huomenta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti