torstai 15. heinäkuuta 2010

viimeinen historiapäivitys ja ajantasalla mennään jatkossa

14. heinäkuuta kello 16:49

Pakenin Jyväskylän HELLteitä takas kotisaarelle. Satamassa näytti uhkaavan pilviseltä mut perillä juuri sopiva lämpö ihmiselle ja tuo niin ihana vilvoittava tuuli! Kukko oli taas karannut naapuriin ja palautettu kämppäänsä ruokittuna. Mukavaa yhteishenkeä! Close encounters sarjassa kuvan alukset; Ku Klux... -planeetan maa- ja kuumoduli. Miksi ihmiset maksavat satoja tuhansia muutamasta minuutista avaruudessa, kun voi olla Hailuodossa!? Tullaan tänne näköjään kauempaakin kylään.



12. heinäkuuta kello 19:51

Kukko kiekui tauotta jo 3:am lähtien, kun on kai väärissä säädöissä ja siitä riemastuneena lähdin matkaan mantereelle. Kärsämäellä törmäsin lämpövalliin, missä saaren +16 astetta muuttui +27,5 ja aina vaan kohosi kohti Jyväskylän +32 astetta. Parin päivää Keski-Suomessa ja pientä ilottelua tänään Jyväskylän illassa. Mukavia onnitteluja sataa helteen keskelle, suurkiitos kaikille! On meillä nyt kesä!!



11. heinäkuuta kello 12:51
On kesä! Aamulenkki lähti vähän lapasesta, kun oli meri tehnyt uutta dyyniä ja pääsi kulkemaan rantaa pitkin pidemmälle kuin koskaan. Keskiniemen pookilta käännyttiin kuitenkin, vaikka rantaa olisi vielä riittänyt. Etelänlomakohteet kalpenee tämän rinnalla! Naku-uintia merivedessä ja tiimalasihiekkaa varpaissa. Vuosi sitten alkanut uuden käsityöpuodin projekti eteni, kun sain liiketilasta myönteisen päätöksen. Kuvassa lähtötilanne ja eiku hommiin! Merenhelmi Design avataan pian...2011?



 
10. heinäkuuta kello 13:49


Välimallin keli. Ei oikein mitään kunnolla, vaan vähän kaikkea. Naapureissa höylätään nurmea sileäksi, meillä saa valko- ja puna-apilameri aaltoilla hennossa tuulessa kaikessa rauhassa. Voisipa siihen vaikka heittää selälleen ja ryhtyä unelmoimaan. Hyvää viikonloppua kaikille teille, aurinkoa ja ahvenia!!




09. heinäkuuta kello 20:49
Lomareissu Keski-Suomessa heilautettu, sisävesiltä haettu laivakoirille harjoitusta, Papu osaa jo sukeltaa. Helteinen sisämaa pukkasi meidät takaisin kotiin viime yönä keskelle mystistä usvaa ja auringonlaskua. Noki-kukko piti mykkäkoulua hetken ja kiekaisi sit parisataa kertaa. Kiitos Annalle hoitoavusta! Helle jatkuu ja päivä meni kuitti- & paperi- & laskutushommissa jumittaen, joutaisi jo ulkoleikkeihin, vaikka kitkemään viidakoksi kasvanutta puutarhaa.
 
 
 
8. heinäkuuta kello 21:16


Meilläpä ei ole Mäkäräisiä! Lapissa on. Tulimme juuri mökiltä ja voin kertoa, että kavereita riitti. Offia kehiin ja taas pärjättiin, Rypsiöljykin kuulemma toimii. Terassia tehtiin sielläkin ja retkeiltiin joen vartta koskelle. Päivä joen rannalla lökötellen luonnon äänistä nauttien oli todella antoisa....... Miniloma takana arkipäivä edessä ja sit toiselle mökille Keski-Suomeen hetkeksi. Tuodaan aurinkoa tullessa!



 
Juhannusaamu alkoi siivousurakalla. Koirilla maha kipeänä edellispäivän luista ja tavaraa tuli molemmista päistä niin, et nyt on matot ja lattia pestynä! Rantsulla koirat maistelivat sit linnunpoikasia ja vilvoittelivat uimalla. Aurinko on käristänyt koko ajan, välillä liiankin kuumasti. Kuvassa se alunperin valkoinen otus. Hyvää lomaa!
 
 
 
Valmistaudutaan leppoisan juhlan viettoon tekemällä sisä- ja ulkotöitä. Terassia vielä naputeltavana ja kirjoitushommia enempi ku vähempi. On vaan niin kovin kaunis keli sisähommiin. Noki-kukko kiekuu seuraksi pihalle. Koirista veto poissa lenkin jälkeen. No, jos muutaman laudan taas kiinnittäs ja siirtäs läppärinkin ulos!!! J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti